Een aangepaste bibliotheek maken (Enterprise)

Als u een uitgever met een Enterprise-abonnement bent, kunt u DPS App Builder gebruiken om de standaardviewerbibliotheek te vervangen door een aangepaste bibliotheek die u zelf maakt. U kunt aangepaste bibliotheken en winkels maken voor iOS-apps. Voor systeemeigen Android-apps kunt u een aangepaste bibliotheek maken die de standaardbibliotheek vervangt.

Aangepaste winkels en bibliotheken (Engelstalig)

1. Maak het .zip-bestand dat de HTML-code bevat die u voor de aangepaste bibliotheek wilt gebruiken. Voor informatie over het maken van de HTML-bestanden raadpleegt u Afzondelijke bibliotheek- en winkelfunctionaliteit implementeren.

2. Maak of bewerk een machtigingsviewer in de DPS App Builder.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• (iOS) Klik in de navigatiebalksectie van de DPS App Builder op het bibliotheekpictogram in de zwarte balk onder Customize and Test the Toolbar and Custom Icons.
    • (Systeemeigen Android) Klik in de sectie Bibliotheek van de webversie van DPS App Builder op het bibliotheekpictogram en geef het .zip-bestand met de HTML-code op.
  4. Klik op het pictogram naast Use Custom Viewer Library en geef het .zip-bestand op dat de door u gemaakte HTML-code bevat.

Zie Aangepaste winkels en bibliotheken (Engelstalig) voor meer informatie over het maken van aangepaste bibliotheken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online