Voordat u begint met het maken van digitale publicaties, dient u de vereiste gereedschappen te installeren, de juiste Adobe ID te verkrijgen en de basisbeginselen te leren.

Zelfstudievideo

Zelfstudievideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-prepare-to-successfully-design-and-publish-your-content-to-tablet-devices/">Inhoud op geslaagde wijze ontwerpen en publiceren naar uw tablet</a>
Colin Fleming