Het dashboard van Digital Publishing Suite bevat de gereedschappen die DPS-abonnees nodig hebben om folio's te publiceren en aangepaste viewerapps te maken. Gebruik de Folio Producer om de puntjes op de i te zetten voor uw folio en dit vervolgens te publiceren. Gebruik DPS App Builder om een aangepaste viewerapp te maken voor de Apple App Store, Google Play Store of Windows Store.

DPS-abonnees kunnen folio's publiceren en aangepaste viewerapps maken. Als u geen DPS-abonnee bent, kunt u folio's maken en deze weergeven in de Adobe Content Viewer, maar kunt u geen aangepaste viewerapp ontwikkelen.

Zelfstudievideo

Zelfstudievideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-produce-content-to-prepare-to-publish-using-digital-publishing-suite/">Inhoud produceren ter voorbereiding op publicatie</a>
Colin Fleming