Er zijn allerlei verschillende manieren om uw digitale inhoud te verkopen via App Stores: van een eenmalige verkoop van een viewer met één uitgave tot een doorlopend-abonnementmodel. Welke opties beschikbaar zijn, is afhankelijk van de versie die u hebt.

U kunt digitale inhoud maken en verkopen via ondersteunde marktplaatsen zoals Apple App Store, Google Play Store en Windows Store.

Zelfstudievideo

Zelfstudievideo
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-selling-your-content/">Uw inhoud voor digitale publicatie verkopen</a>
Colin Fleming

Verwante artikelen

Handeling:

Pagina:

De typen viewer-apps begrijpen

Typen aangepaste viewer-apps

Folio's maken voor mobiele apparaten van verschillend formaat

Documenten maken voor meerdere apparaten

Folio-uitvoeringen maken

Een aangepaste viewer-app maken om in te dienen bij een winkel

DPS App Builder

Een met Enterprise ondertekende iPad-toepassing maken die alleen bedoeld is voor interne distributie

Een Enterprise-ondertekende viewer-app voor de iPad maken

Gratis inhoud aanbieden om de verkoop of het aantal abonnementen te bevorderen Methoden om gratis inhoud aan te bieden