Als u niet langer de installatiemedia van Acrobat XI of Acrobat X hebt, kunt u de vervangende installatieprogramma's vanaf deze pagina downloaden.

Acrobat XI

U hebt uw Acrobat-serienummer nodig om de installatie te voltooien.

Opmerking: Wanneer u wilt weten wat de serienummers zijn van uw geregistreerde producten, meldt u zich aan bij uw Adobe ID-account. Of raadpleeg Uw serienummer zoeken.

Klik op de juiste downloadkoppeling hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Installatieprogramma voor Acrobat XI Pro

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (501 MB, Meertalig installatieprogramma *)

Downloaden (580 MB, Meertalig installatieprogramma *)

Installatieprogramma voor Acrobat Pro XI Standard

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (392 MB, Meertalig installatieprogramma *)

Niet beschikbaar

Acrobat X

U hebt uw Acrobat-serienummer nodig om de installatie te voltooien.

Opmerking: Wanneer u wilt weten wat de serienummers zijn van uw geregistreerde producten, meldt u zich aan bij uw Adobe ID-account. Of raadpleeg Uw serienummer zoeken.

Klik op de juiste downloadkoppeling hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Acrobat X Pro installatieprogramma

Talen Voor Windows Voor Mac OS

Engels

Frans

Duits

Downloaden (465 MB)
Downloaden (472 MB)
Japans Downloaden (454 MB)
Downloaden (472 MB)

Spaans

Italiaans

Nederlands

Portugees—Brazilië

Downloaden (572 MB)
Downloaden (479 MB)

Zweeds

Deens

Fins

Noors

Downloaden (570 MB) Downloaden (478 MB)

Installatieprogramma voor Acrobat X Standard

Talen Voor Windows Voor Mac OS

Engels

Frans

Duits

Downloaden (320 MB) Niet beschikbaar
Japans Downloaden (317 MB) Niet beschikbaar

Spaans

Italiaans

Nederlands

Portugees—Brazilië

Downloaden (325 MB) Niet beschikbaar

Zweeds

Deens

Fins

Noors

Downloaden (324 MB) Niet beschikbaar