Meld je aan om je Creative Cloud-apps te activeren en te koppelen aan je gebruikerslicentie.

Aanmelden vanuit een Creative Cloud-applicatie

1. Zorg dat je computer is verbonden met internet.

2. Open een Creative Cloud-applicatie die op je computer is geïnstalleerd.

3. Kies Help > Aanmelden en klik op Nu aanmelden.
    (Als deze optie grijs wordt weergegeven of als (Je Adobe ID) afmelden wordt weergegeven, ben je al aangemeld.)

4. Voer je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Zodra je bent aangemeld, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps die aan je Adobe ID zijn gekoppeld, eveneens geactiveerd.

Vanuit de Creative Cloud desktop-app

1. Klik op de taakbalk (Windows) of in het Dock (macOS) op het lichtgrijze Creative Cloud-pictogram om de Creative Cloud desktop-app te openen. (Als de Creative Cloud desktop-app wordt geopend, ben je al aangemeld.)

2. Voer je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Zodra je bent aangemeld, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps die aan je Adobe ID zijn gekoppeld, automatisch geactiveerd.