Meld je aan om je Creative Cloud-apps te activeren en te koppelen aan je gebruikerslicentie.

Aanmelden vanuit de Creative Cloud desktop-app

1. Start de Creative Cloud desktop-app als volgt.

• Windows: Voer een van de volgende handelingen uit:
      • Dubbelklik op het pictogram Adobe Creative Cloud op de desktop.
      • Klik op de knop Start > Adobe Creative Cloud.
      • Klik op het pictogram Creative Cloud op de taakbalk.
    • macOS: Voer een van de volgende handelingen uit:
      • Kies Finder > Programma's > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klik op het pictogram Creative Cloud op de menubalk.

Opmerking:

Als de Creative Cloud desktop-app niet op je computer is geïnstalleerd, lees dan hoe je deze kunt downloaden en installeren.

2. Voer in het dialoogvenster Aanmelden je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Creative-Cloud-app-sign-in-panel

Zodra je bent aangemeld, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps die aan je Adobe ID zijn gekoppeld, automatisch geactiveerd.

Aanmelden vanuit een Creative Cloud-applicatie

1. Controleer of de computer is verbonden met internet.

2. Open een Creative Cloud-applicatie die op je computer is geïnstalleerd.

3. Kies Help > Aanmelden en klik op Nu aanmelden.
    (Als deze optie grijs wordt weergegeven of als (Je Adobe ID) afmelden wordt weergegeven, ben je al aangemeld.)

4. Voer je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Zodra je bent aangemeld, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps die aan je Adobe ID zijn gekoppeld, eveneens geactiveerd.