Het land of de regio selecteren

Wanneer u Adobe Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements installeert, geeft u uw land of regio op. Bepaalde online services zijn afhankelijk van deze instelling. Zo kunnen de partners voor afdrukbestellingen bijvoorbeeld van land tot land verschillen.

U kunt uw land of regio bijwerken in het dialoogvenster Voorkeuren en u hoeft de software niet opnieuw te installeren om het land of de regio te wijzigen.

1. Selecteer Bewerken > Voorkeuren > Land/regio selecteren (Windows) of Adobe Elements Organizer > Voorkeuren > Land/regio selecteren (Mac OS)

Het land of de regio selecteren
  2. Selecteer uw land of regio in de lijst.

3. Klik op OK.