Stel de landinstellingen voor Windows en macOS op systeemniveau in met Creative Cloud Packager of de Adobe Admin Console.

Opties voor landinstellingen kiezen voor het pakket

Kies de volgende opties als u de taal waarin de apps worden geïnstalleerd, wilt laten bepalen door de landinstelling van de computer van de eindgebruiker:

• In Creative Cloud Packager kiest u de optie Taal besturingssysteem afstemmen
  • In de Adobe Admin Console kiest u de optie Landinstelling besturingssysteem gebruiken

Wanneer u het installatieprogramma uitvoert, controleert het programma de landinstelling op het hostsysteem. De controle van de landinstelling wordt uitgevoerd op systeemniveau. Dit betekent dat als op een hostsysteem de landinstelling waarvoor de producten moeten worden geïnstalleerd, is ingesteld voor een gebruiker (of een reeks gebruikers), de producten niet worden geïnstalleerd in die taal, maar in de landinstelling die is ingesteld op systeemniveau.

Landinstellingen kiezen op de computer van de gebruiker

Als u wilt dat de producten in een bepaalde taal worden geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat de landinstelling op systeemniveau is ingesteld.
  • Gebruik voor Windows de stappen in dit Microsoft-document om de landinstelling en de regio te wijzigen.
  • Voor macOS kunt u de landinstelling van het systeem wijzigen via de Terminal of via Systeemvoorkeuren. Selecteer een van de volgende methoden om de taal en regio te wijzigen:

Via de terminal:

Gebruik de volgende opdracht om de landinstelling van het besturingssysteem op systeemniveau te wijzigen in Japans:
sudo defaults write .GlobalPreferences AppleLocale ja_JP
De nieuwe landinstelling wordt vervolgens toegepast op het installatieprogramma van Creative Cloud Packager.

Opmerking:

In de bovenstaande methode wordt Japans als voorbeeld gebruikt. U kunt de taalcode vervangen door die van de gewenste taal.

Via Systeemvoorkeuren:

Ga naar Apple-menu > Systeemvoorkeuren en stel de gewenste regio en taal in. Start de computer vervolgens opnieuw op om de nieuwe instellingen toe te passen.

Beheerderswachtwoord invoeren