Stel de landinstellingen voor Windows en MAC OS in op systeemniveau met de optie Taal besturingssysteem afstemmen van Creative Cloud Packager.

Als u Creative Cloud Packager gebruikt om een pakket te maken en de optie Taal besturingssysteem afstemmen kiest, worden de producten geïnstalleerd in de taal op basis van de landinstellingen op het hostsysteem.

Wanneer het installatieprogramma wordt uitgevoerd, controleert het programma de landinstelling op het hostsysteem. De controle van de landinstelling wordt uitgevoerd op systeemniveau. Dit betekent dat als op een hostsysteem de landinstelling waarvoor de producten moeten worden geïnstalleerd is ingesteld voor een gebruiker (of een reeks gebruikers), de producten niet worden geïnstalleerd in die taal, maar in de landinstelling die is ingesteld op systeemniveau.

Om ervoor te zorgen dat de producten in een bepaalde taal worden geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat de landinstelling op systeemniveau is ingesteld.

Gebruik voor Windows de stappen in het Microsoft-document om de landinstelling en de regio te wijzigen.

Gebruik voor MAC OS de volgende stappen:

Landinstelling en regio wijzigen

In deze sectie worden de stappen beschreven om de landinstelling en regio te wijzigen op een computer waarop MAC OS of Windows worden uitgevoerd.

MAC

Er zijn 2 manieren om de landinstelling van het systeem te wijzigen:

1. De opdrachtregel gebruiken

Gebruik de volgende opdracht om de landinstelling van het besturingssysteem op systeemniveau te wijzigen:

sudo defaults write .GlobalPreferences AppleLocale de_DE

De nieuwe landinstelling wordt nu correct door het installatieprogramma van Creative Cloud Packager herkend.

2. Systeemvoorkeuren gebruiken

Voer de volgende stappen uit om Duits op een computer met MAC OS te installeren:

1. Start de terminal.

2. Gebruik de volgende opdracht om Systeemvoorkeuren te openen:

sudo /Applications/System\Preferences.app/Contents/MacOS/System\ Preferences

3. Voer desgevraagd het beheerderswachtwoord in.

Voer beheerderswachtwoord in
  4. Stel in de app Systeemvoorkeuren de gewenste taal en regio in.

Voer beheerderswachtwoord in
  5. Start uw computer opnieuw op.