Symptoms

After upgrading from CQ5.2.X to CQ5.3 my repository.xml file is missing from crx-quickstart/server/runtime/0/_crx/repository.xml. Where is it?

Cause

In CQ5.3 the repository.xml file has been moved to crx-quickstart/repository/repository.xml by default.

Resolution

N/A

Applies to

CQ 5.3 Upgrade

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid