Issues

  1. Variable used in email templates for workflow notification does not return value
  2. NPE when triggering reverse replication workflow

Resolution

Issues are fixed by CQ5.4 HotFix package #34486. Please raise a DayCare ticket to obtain this package.

Applies to

CQ5.4

Downloaden

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid