Issue

Is it possible to add a custom header value to the image response?
Our company requires an "Access-Control: header in our images to enable cross-origin request support.

Solution

Implement a ruleset that uses the header tag. Here is an example:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE ruleset SYSTEM "RuleSet.dtd">

<ruleset>

<rule OnMatch="continue">

         <expression>\$CORS=</expression>

         <header Name="Access-Control-Allow-Origin">$CORS$</header>

</rule>

</ruleset>

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid