De extensies van Adobe® Creative Cloud® worden in een pakket geplaatst zodat ze geïnstalleerd kunnen worden in toepassingen met Adobe Extension Manager.

MXI is een XML-schema dat verschillende attributen van een extensie specificeert. In dit document worden de XML-elementen die zijn gedefinieerd door de MXI-indeling voor Creative Cloud, weergegeven en beschreven.

Doeltoepassingen voor extensies zijn:

• Dreamweaver®
  • Flash Professional®
  • Photoshop®
  • Illustrator®
  • InDesign®
  • InCopy®
  • Premiere Pro®
  • Prelude®
  • Captivate®

Extension Manager CC is alleen compatibel met Adobe Creative Cloud-toepassingen. Als u extensies van vorige versies wilt installeren, gebruikt u de versie van Extension Manager die daarmee overeenstemt. Elk element in het MXI-bestand dat niet wordt ondersteund door een product, wordt genegeerd tijdens de installatie.

Inhoud