Belangrijke herinnering:
De Flash Player-productcyclus stopt op 31 december 2020. Zie de Flash Player EOL-informatiepagina voor meer details.

Speciale aanbieding: ontdek Photoshop CC, de beste app ter wereld voor afbeeldingen en grafisch ontwerp. Zeven dagen gratis.

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen

1. Controleer of Flash Player op uw computer is geïnstalleerd

2. Download de meest recente versie van Flash Player

Als u niet over de meest recente versie beschikt, kunt u deze hier downloaden: Adobe Flash Player downloaden

3. Installeer Flash Player

Nadat u Flash Player hebt gedownload, volgt u de installatie-instructies op de downloadpagina.

4. Schakel Flash Player in in uw browser

Voor Internet Explorer raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Internet Explorer.

Zie Flash Player activeren voor IE op Windows 10 voor meer informatie over Internet Explorer op Windows 10.

Zie Flash Player activeren voor Edge op Windows 10 voor meer informatie over de verouderde versie van Edge op Windows 10.

Zie Adobe Flash activeren voor Microsoft Edge voor de op Chromium gebaseerde versie van Edge op Windows 10.

Voor Firefox op elk besturingssysteem raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Firefox.

Voor Safari op Mac OS raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Safari.

Voor Google Chrome raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Chrome.

Voor Opera raadpleegt u Flash Player inschakelen voor Opera.

5. Verifieer dat Flash Player geïnstalleerd is

Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, is de installatie van Flash Player gelukt. Gefeliciteerd!

Als u alle stappen hebt uitgevoerd en de animatie niet wordt weergegeven, vernieuwt u deze pagina via onderstaand pictogram.