Leer hoe u Adobe Flash Player inschakelt voor gebruik in de Opera-browser voor Mac OS en Windows.

Inschakelen op Mac OS en Windows

  1. Start Opera.

  2. Typ opera://settings in het adresveld.

    step2
  3. Typ Flash in het zoekveld op de instellingenpagina.

    step3
  4. Klik op het keuzerondje naast de optie om sites toe te staan om Flash uit te voeren

    step4
  5. Klik op de knop Uitzonderingen beheren.

    step5
  6. Voer in het scherm Flash-uitzonderingen het websitedomein in en selecteer vervolgens Toestaan. Als u klaar bent met het toevoegen
    van sites, klikt u op Gereed.

    step6
  7. Vernieuw het browsertabblad of start de browser opnieuw.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid