Aan de hand van deze stapsgewijze handleiding leert u hoe u Adobe Flash Player in de webbrowser Safari inschakelt.

Controleer de versie van Safari op uw Mac

Controleer de versie van Safari op uw Mac voordat u begint. Klik Safari > Over Safari om het versienummer weer te geven.

Voor Safari-versies 10.0 of hoger, volg de stappen in Voor Safari 10.0 en hoger.

Voor Safari-versies lager dan 10.0, volg de volgende stappen voor uw Mac OS-versie:

Voor Safari 10.0 en hoger

1. Open Safari en kies Safari > Voorkeuren.

Safari-voorkeuren instellen
    Safari-voorkeuren instellen

Opmerking:

Als u Safari in volledig scherm bekijkt, beweegt u de muis langs de bovenkant van het scherm om het menu te openen.

2. Klik op het tabblad Beveiliging. Controleer of JavaScript Toestaan en Plug-ins toestaan zijn geselecteerd. Klik op Plug-in-instellingen.

Safari 10.0
    Safari 10.0 Beveiligingsinstellingen

3. Selecteer Adobe Flash Player.

In het menu Bij bezoeken van andere websites kiest u Aan en vervolgens op Voltooien.

4. Voor elke website weergegeven in Open Websites kiest in het menu aan de rechterkant voor Aan.

Voor Mac OS X 10.8 en hoger

1. Open Safari, en kies Safari > Voorkeuren.

Kies Safari > Voorkeuren

Opmerking:

Als u Safari in volledig scherm bekijkt, beweegt u de muis langs de bovenkant van het scherm om het menu te openen.

2. Klik op het tabblad Beveiliging. Controleer of JavaScript Toestaan en Plug-ins toestaan zijn geselecteerd. Klik op Website-instellingen beheren.

Beveiligingsinstellingen
    Mac OS X 10.8 and 10.9 Beveiligingsinstellingen

Beveiligingsinstellingen
    Mac OS X 10.10 Beveiligingsinstellingen

3. Selecteer Adobe Flash Player.

In het menu Bij bezoeken van andere websites kiest u Toestaan.

Kies Adobe Flash Player

Voor Mac OS X 10.6 en 10.7

1. Kies Safari > Voorkeuren.

Kies Safari > Voorkeuren

Opmerking:

Als u Safari in volledig scherm bekijkt, beweegt u de muis langs de bovenkant van het scherm om het menu te openen.

2. Op het tabblad Beveiliging moeten Java toestaan en Alle andere plug-ins toestaan zijn ingeschakeld.

Beveiligingsinstellingen
    Plug-ins en JavaScript zijn ingeschakeld.

3. Sluit het venster Voorkeuren.