Flash Player is geïntegreerd met Microsoft Edge in Windows 10.
U hoeft Flash Player niet te installeren.

Flash Player inschakelen

Flash inschakelen op Edge

Volg deze stappen om Flash-inhoud in Microsoft Edge toe te staan:

1. Open Microsoft Edge op uw computer.

2. Klik rechtsboven op het pictogram .

3. Klik op Instellingen onder in het menu dat wordt weergegeven

4. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder Geavanceerde instellingen

5. Schakel Adobe Flash Player gebruiken in

Flash-inhoud voor een website toestaan

1. Navigeer in Microsoft Edge naar de website waar Flash-inhoud ontbreekt

2. Rechtsboven op de adresbalk staat het pictogram

3. Klik op het pictogram  om een vervolgmenu te openen met de Adobe Flash-inhoud die is geblokkeerd

4. Klik op Eenmaal toestaan of Altijd toestaan om toe te staan dat Flash-inhoud voor deze keer of vanaf nu op deze pagina wordt uitgevoerd

Alternatief

1. Navigeer in Microsoft Edge naar de website waar Flash-inhoud ontbreekt

2. Linksboven op de adresbalk staat het pictogram  of

3. Klik op dat pictogram

4. Klik op Adobe Flash toestaan

5. Vernieuw de pagina door op de knop Vernieuwen te klikken