Flash Player is geïntegreerd met Microsoft Edge in Windows 10.
U hoeft Flash Player niet te installeren.

Flash Player inschakelen

Controleer of Flash Player is ingeschakeld.

1. Klik op de '...' knop om naar het Edge-menu te gaan.

Het menu Instellingen van Edge
  2. Selecteer de menuoptie Instellingen.

Klik op Instellingen
  3. Scrol omlaag naar de sectie Geavanceerde instellingen en klik op de knop Geavanceerde instellingen weergeven.

Klik op Geavanceerde instellingen weergeven
  4. Zoek de sectie Adobe Flash Player gebruiken en zet de schakelaar op Aan om Adobe Flash Player in te schakelen.

Adobe Flash Player inschakelen
  5. Vernieuw uw webpagina of open een nieuw tabblad in de browser.