Flash Player is geïntegreerd met Internet Explorer in Windows 8.
U hoeft Flash Player niet te installeren.

Stappen om problemen op te lossen met Flash Player op Windows 8

Flash Player inschakelen

Controleer of Flash Player is ingeschakeld.

1. Open de pagina met rijke media-inhoud in Internet Explorer. Ga bijvoorbeeld naar Flash Player Help.

2. Klik op het menu Extra in de rechterbovenhoek van Internet Explorer.

Titel van afbeelding
  3. Kies in het menu Extra de optie Invoegtoepassingen beheren.

Kies Invoegtoepassingen beheren
  4. Selecteer Shockwave Flash Object in de lijst.

Opmerking:

Zorg ervoor dat de huidige website rijke media-inhoud heeft. Als de huidige website geen rijke media-inhoud bevat, wordt het Shockwave Flash Object niet in de lijst weergegeven.

Selecteer Shockwave Flash Object
  5. Klik op Inschakelen en daarna op Sluiten.

Klik op Activeer

ActiveX-filtering uitschakelen

1. Open de pagina met rijke media-inhoud in Internet Explorer.

2. Klik op het pictogram Extra en kies Veiligheid > ActiveX-filtering.

Kies Veiligheid, ActiveX-filtering
  3. Sluit de browser en open deze. Probeer vervolgens om de inhoud weer te geven.

Internet Explorer bijwerken om de nieuwste versie van Flash Player te verkrijgen

Voor de inhoud is mogelijk een latere versie van Flash Player vereist dan u hebt geïnstalleerd. Controleer of u de nieuwste Flash Player-versie hebt geïnstalleerd door het document Versie zoeken te raadplegen. De tweede stap in het document geeft uw versie van Flash Player weer.

Flash Player is ingesloten in Internet Explorer in de Windows Store- en Bureaubladmodus. U kunt de nieuwste update ook via de volgende koppelingen downloaden en installeren:

Opmerking:

Als u Windows 8.0 gebruikt, update dan a.u.b. naar Windows 8.1 of Windows 10 om Flash Player-updates te blijven ontvangen.  Als u een Windows RT-gebruiker (tablet) bent, kunt u de updates alleen verkrijgen via de Windows Update-methode.