Inhoud wordt niet goed weergegeven in Breeze Presenter

Er treedt een probleem op voor gebruikers die zowel Breeze Presenter als Adobe Flash Player 9 hebben geïnstalleerd op hun computer. Wanneer u Breeze-presentaties probeert te maken met ingesloten Flash-inhoud, wordt de inhoud niet goed weergegeven.

Het probleem treedt op als gevolg van een registratiewijziging van een Flash Player-component die niet overeenstemt met de vorige naamconventies.

De Shockwave ActiveX-container werd geïdentificeerd als “ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1” in alle Flash Player-versies tot en met Flash Player 8. Deze container wordt in Flash Player 9 echter geïdentificeerd als “ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9.” Aangezien Breeze Presenter op zoek gaat naar “ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1” en de nieuwe naamconventie niet verwacht of herkent, mislukt de publicatie.

Oplossing: installeer een DLL

Ons technisch team heeft een DLL gemaakt waarmee u het probleem kunt oplossen. De DLL is toegevoegd aan de Presenter-update die is uitgerold met de laatste versie van Connect, dat gebruikmaakt van Presenter 6.0 build 432 v1.

Als u het probleem wilt oplossen zonder te upgraden naar de laatste release, volgt u deze stappen om de DLL te installeren.

Let op: Breeze Presenter versie 5.1.269 build 269 moet geïnstalleerd zijn. Controleer welke versie u hebt door te navigeren naar Breeze > Over Breeze Presenter. De patch installeren of gebruiken met vorige versies van Presenter wordt niet ondersteund, want dit kan tot onverachte resultaten leiden.

Verwijder Flash Player 9 en installeer vervolgens opnieuw Flash Player 8 dat zonder problemen kan worden uitgevoerd.

Zie De plug-in van Adobe Flash Player en ActiveX control verwijderen voor instructies over verwijderen van Flash Player 9.

Zie Gearchiveerde Flash Player-versies voor instructies over het opnieuw installeren van een gearchiveerde versie van Flash Player 8.