Van een expert: Flash Player inschakelen

Chris Campbell

Opmerking:

Zie Flash Player inschakelen in Internet Explorer voor een HTML5-versie van de bovenstaande video.

1. Klik op het pictogram Extra in de rechterbovenhoek van Internet Explorer. (Het pictogram lijkt op een tandwiel.)

Klik op het pictogram Extra
    U vindt het pictogram Extra in de rechterbovenhoek.

2. Klik in het weergegeven pop-upmenu op Invoegtoepassingen beheren.

Klik op Invoegtoepassingen beheren
    Kies Invoegtoepassingen beheren in het menu Extra.

3. Selecteer Werkbalken en extensies in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.

Selecteer Werkbalken en extensies
    Selecteer Werkbalken en extensies onder Typen invoegtoepassingen in het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren.

4. Zoek naar 'Shockwave Flash Object' (een andere naam voor Flash Player) in de lijst met invoegtoepassingen.

Controleer in de kolom Status of Shockwave Flash Object is uitgeschakeld. Als het is uitgeschakeld, klikt u op de rij van Shockwave Flash Object om het te markeren.

Selecteer Shockwave Flash Object
    Shockwave Flash Object als het invoegtoepassingstype. Flash is ingesteld op Uitgeschakeld.

5. Klik in de rechteronderhoek van het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren op Inschakelen.

Klik op Inschakelen
    Klik in de rechteronderhoek op Inschakelen.

6. Sluit het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren.

Opmerking:

Als u problemen blijft ondervinden met het weergeven van rich media-inhoud nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, raadpleegt u de veelgestelde vragen over ActiveX-filtering in Internet Explorer.