Ondervindt u problemen bij de installatie van Adobe Flash Player? Identificeer uw probleem en probeer de bijbehorende oplossing.

1. Hebt u gecontroleerd of Flash Player al op de computer is geïnstalleerd?

2. Wordt u gevraagd de browser te sluiten?

In Safari sluit het installatieprogramma de browser om de installatie voort te zetten.

Volg deze instructies.

3. Hebt u gecontroleerd of Flash Player in uw browser is ingeschakeld?

Zie Flash Player inschakelen voor Firefox voor Firefox op alle besturingssystemen.

Zie Flash Player inschakelen voor Safari voor Safari op Mac OS.

Zie Flash Player inschakelen voor Chrome voor Google Chrome.

Zie voor Opera Flash Player inschakelen voor Opera.

4. Startte het installatieprogramma de installatie?

U weet niet waar het installatieprogramma van Flash Player is gedownload.

De bestanden worden standaard gedownload en opgeslagen in de map Downloads, tenzij de opslaglocatie handmatig is gewijzigd.

1. Nadat Flash Player is gedownload, sluit u alle browsers.
  2. Zoek het installatiebestand van Flash Player. Tenzij u een andere map hebt opgegeven, wordt het bestand in de map Downloads opgeslagen.
  3. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie van Flash Player te starten.

Kies Venster > Downloads of druk op Option+Command+L. Control-klik op het gedownloade bestand en kies Toon in Finder.

5. Kunt u het probleem niet oplossen?

De rijke media-inhoud werkt niet en u weet niet wat het probleem is.

Verwijder Flash Player en voer een schone installatie van Flash Player uit.

6. Hebt u problemen met uw wachtwoord?

Als het niet mogelijk is om te verifiëren, controleer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik uw systeemgegevens in plaats van uw Adobe ID.

Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor het systeem
Voer uw systeemgebruikersnaam en -wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

Nog steeds problemen?

Als u nog steeds problemen ondervindt met het installeren van Adobe Flash Player, download dan het installatieprogramma rechtstreeks van een van de volgende websites:

Zie ook: