In JW Player kunt u niet met de rechtermuisknop klikken en de optie selecteren om naar volledig scherm te schakelen.

Oplossing

Gebruik niet de rechtermuisknop (contextmenu) om het volledige scherm in te schakelen. Gebruik de optie voor volledig scherm in de onderste balk. Als u het contextmenu al heeft geselecteerd, selecteert u het opnieuw voordat u de optie voor volledig scherm in de onderste balk gebruikt.