Controleer de juiste installatie van de recentste speler

Vernieuw de webpagina

Vernieuw uw scherm door de webpagina te vernieuwen.

Controleer of Adobe Flash Player de standaard speler is

Als een andere speler die geïnstalleerd is op uw computer ingesteld is als de standaard speler, dan kan informatie mogelijk niet bij uw Flash Player raken. Maak van Flash Player de standaard speler en probeer de video opnieuw te bekijken.

Laat de Flash-inhoud van de website spelen op uw systeem

Bekijk het Adobe Flash Player-instellingenbeheer voor de installatie van uw Flash Player:

1. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of houd Control ingedrukt en klik (Mac OS) op Flash-inhoud.

2. Kies Algemene instellingen.

3. Selecteer het venster Algemene opslaginstellingen. Het Adobe Flash Player-instellingenbeheer opent.
  4. Selecteer Sta Flash-inhoud van derden toe gegevens op uw computer op te slaan.

5. Start uw browser opnieuw en probeer een ingesloten video af te spelen.
  • Voor het bekijken of wijzigen van de privacyinstellingen voor websites die u bezocht hebt, gebruikt u het deelvenster Privacy-instellingen website.
  • Voor het bekijken, wijzigen of verwijderen van de opslaginstellingen voor websites die u bezocht hebt, gebruikt u het deelvenster Opslaginstellingen website.

Controleer het beveiligingsniveau van de browser

Zorg ervoor dat het beveiligingsniveau niet ingesteld is op Hoog of op een aangepast niveau dat het bekijken van ActiveX-besturingselementen niet mogelijk maakt.Normaalgesproken kunt u met het beveiligingsniveau (normaal) de Flash-inhoud bekijken. Voor een aangepast niveau dient u ervoor te zorgen dat zowel ActiveX-besturingselementen met handtekening downloaden als ActiveX-besturingselementen en invoegtoepassingen uitvoeren zijn ingesteld op Vragen. Bijvoorbeeld in Internet Explorer:

1. Kies Extra > Internetopties.
  2. Klik op het tabblad Beveiliging.
  3. Klik op Standaardniveau of op Aangepast niveau.
  4. In het gedeelte Activex-besturingselementen en plug-ins, brengt u de volgende wijzigingen aan:

• Stel ActiveX-besturingselementen met handtekening downloaden in op Vragen.
    • Stel Uitvoeren ActiveX-besturingselementen en invoegtoepassingen in op Vragen.

Controleer firewall- en hulpprogramma-instellingen

Sommige internethulpprogramma's hebben vergelijkbare functie als een firewall en kunnen het bekijken van ActiveX-besturingselementen beperken. In sommige gevallen blokkeren ze Flash Player-inhoud. Zorg ervoor dat firewall- of hulpprogramma-instellingen ingesteld zijn op toestaan van ActiveX-besturingselementen, Flash Player-inhoud en de website die u bekijkt.