Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste update van Adobe Lightroom (desktop en mobiel).

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van mei 2019 (versie voor desktop 2.3, iOS-versie 4.3 en Android-versie 4.3)

Leren en inspireren in de app

Leren en inspireren in de app

Laat u inspireren en leer rechtstreeks in de app van andere leden in de fotocommunity, zodat u het geleerde snel kunt toepassen op uw eigen foto's.

Groepsalbum

Groepsalbums

Maak en deel eenvoudig een groepsalbum waarbij u anderen kunt uitnodigen om bij te dragen aan het album en de foto's van iedereen op één plek kunt bekijken.

Schuifregelaar Textuur

Details vloeiender maken of verbeteren met de schuifregelaar Textuur

Accentueer of maak details, zoals huid, schors en haar, vloeiender met de nieuwe schuifregelaar Textuur.

Rand verwijderen

Rand verwijderen
(alleen desktop)

Verwijder eenvoudig paarse of groene randen die worden veroorzaakt door kleurafwijkingen.

Batch bewerken

Batchbewerking
(alleen Android)

Kopieer eenvoudig bewerkingen van één foto en plak deze snel in meerdere foto's in Lightroom voor mobiele apparaten (Android).

Supported-cameras-and-lenses

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen voor Lightroom voor desktop en Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android).

other_enhancements

Andere verbeteringen

Ervaar prestatieverbeteringen in Automatische aanpassingen en bladeren met raster op MacOS.

Eerdere versies van Lightroom