Wanneer u op uw Mac de optie Bewerken in Photoshop in Lightroom CC selecteert, wordt de foto niet geopend in Photoshop.

Besturingssysteem

macOS

Van toepassing op de volgende producten

Lightroom CC en Photoshop CC

Oplossing

Dit probleem treedt op wanneer u Time Machine gebruikt om een back-up van Mac-gegevens op een extern station te maken. De functie Time Machine maakt een back-up van gegevens en programma's die op uw Mac zijn geïnstalleerd. Er worden dan twee exemplaren van Photoshop CC-programmabestanden gemaakt, wat een conflict veroorzaakt met de dynamische koppeling tussen Lightroom CC en Photoshop CC.

Raadpleeg de Apple-documentatie voor meer informatie over Time Machine: https://support.apple.com/nl-nl/HT201250

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1. Sluit Photoshop CC als het momenteel is geopend.

2. Zoek de schijf/schijven die u gebruikt om met Time Machine een back-up van uw gegevens te maken.

3. Sleep de schijf/schijven naar de Prullenmand in het dock.

Wanneer u de schijven hebt verwijderd waarvan u met Time Machine een back-up hebt gemaakt, probeert u de opdracht Bewerken in Photoshop van Lightroom.