Bij het uploaden van een afbeelding naar Behance vanuit Lightroom 5.6 krijgt u de volgende fout: “Kan geen WIP-update naar Behance uploaden: ongeldige machtigingen of type verzoek."

Oplossing

Update Lightroom 5.6 naar Lightroom 5.7.1 of hoger.

Mac OS

1. Lightroom afsluiten.
  2. Download het bestand WichitaFoundation.agtoolkit.zip hieronder.
  3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken. Het resulterende bestand is WichitaFoundation.agtoolkit.
  4. Klik, terwijl u de control-toets ingedrukt houdt, in de map Programma's op het Lightroom-toepassingsbestand en selecteer Toon pakketinhoud.
  5. Kies Inhoud > Frameworks.
  6. Sleep het uitgepakte WichitaFoundation.agtoolkit-bestand naar de map Frameworks.
  7. Als u wordt gevraagd te verifiëren, klikt u op Identiteit.
  8. Als u wordt gevraagd of u het bestand wilt vervangen, klikt u op Vervangen.
  9. Voer indien nodig uw systeemwachtwoord in.
  10. Open Lightroom.

Downloaden