Lightroom loopt vast bij het starten in Windows met de volgende foutgegevens:
Naam toepassing met fout: lightroom.exe, versie: 6.2.1.10, tijdstempel: 0x561477b9
Naam module met fout: MSVCR120.dll, versie: 12.0.21005.1, tijdstempel: 0x524f83ff
Uitzonderingscode: 0xc0000409

Dit kan zich voordoen wanneer de Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable (x64)-runtime niet is bijgewerkt nadat Lightroom is bijgewerkt.

Oplossing

Werk Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 bij.

Van Microsoft:

'Deze fout wordt weergegeven wanneer u software uitvoert waarvoor Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 vereist is. Het herdistribueerbare onderdeel kan eenvoudig worden gedownload van de Microsoft-website als x86- of x64-editie. Afhankelijk van de software die u wilt installeren, moet u de 32- of 64-bits versie installeren.'

Opmerking: om dit Lightroom-probleem op te lossen, installeert u alleen de 64-bits versie.

Zie de volgende link: Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2012 Update 4 downloaden