Wanneer u livefoto's van Apple van een iPhone 6s of nieuwer importeert in Lightroom op uw Mac, importeert Lightroom niet het afbeeldingsbestand (JPEG) dat aan de livefoto is gekoppeld, maar alleen het gekoppelde filmbestand (.mov).

Productversies waarop dit betrekking heeft

Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8 en eerdere versies

Besturingssysteem

macOS

Oplossing

Voer een update uit naar de laatste versie van Lightroom

Dit probleem is opgelost in Lightroom CC 2015.9/Lightroom 6.9.

Zorg dat Lightroom altijd is bijgewerkt naar de nieuwste versie om over de nieuwste functies en bugfixes te kunnen beschikken. Raadpleeg het artikel Lightroom up-to-date houden.