Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op de nieuwste versie van Lightroom Classic en Lightroom CC? Zie Lightroom up-to-date houden.

Wat was de laatste update voor verouderde versies?

Voor het downloaden van een versie gaat u naar Koppelingen naar installatieprogramma's en updates voor eerdere versies.

Lightroom Classic 7

• De nieuwste versie van Lightroom 7 is 7.5.

Lightroom 6

• De nieuwste versie van Lightroom 6 is 6.14.

Lightroom 5

• De nieuwste versie van Lightroom 5 is 5.7.1.

Lightroom 4

• De nieuwste versie van Lightroom 4 is 4.4.

Lightroom 3

• De nieuwste versie van Lightroom 3 is 3.6.

Hoe kan ik controleren op updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik verifiëren welke update ik voor Lightroom heb geïnstalleerd?

Controleren of u de meest recente versie van Lightroom hebt:

• Mac OS: Kies Lightroom > Info over Adobe Photoshop Lightroom.
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop Lightroom.
Info over Adobe Photoshop Lightroom

Koppelingen naar installatieprogramma's en updates voor eerdere versies

Lightroom CC 2015/Lightroom 6

Lightroom 5

Lightroom 4.4

Lightroom 3.6

Lightroom 2 en eerder

Als u Lightroom wilt installeren nadat u de bestanden hebt gedownload, leest u Het installatieprogramma na de download starten.