Wanneer u op een Windows 7-computer werkt die met een proxynetwerk is verbonden, wordt 'Toewijzen is offline' weergegeven in Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8. De module Toewijzen kan geen verbinding maken en blijft offline.

Versies waarop dit van invloed is

Lightroom CC 2015.8/Lightroom 6.8

Besturingssysteem

Windows 7

Oplossing

Om ervoor te zorgen dat de Module Toewijzen naar behoren werkt op een proxynetwerk, is het bijzonder raadzaam een update uit te voeren naar Windows 7 met Service Pack 1 uitgegeven door Microsoft.

Zie voor meer informatie het Microsoft-ondersteuningsartikel Information over Service Pack 1 voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2.