Probleem

Wanneer u probeert u af te melden bij de Lightroom for mobile-app, krijgt u het volgende Afmelden-bericht:

Still importing Lr Camera photos. If you sign out now, these photos will be lost.

Lightroom for mobile bericht bij afmelden

Besturingssystemen

iOS en Android

Details

Het afmeldingsbericht kan in de volgende twee scenario's verschijnen:

Scenario 1: u probeert u af te melden nadat u op meerdere JPEG- of DNG-foto's hebt geklikt in één opnamesessie in de in-app-camera van Lightroom

Wanneer u een JPEG- of DNG-foto neemt met de in-app-camera van Lightroom, worden de vastgelegde foto's eerst van de filmrol geïmporteerd naar de Lightroom for mobile-app.Het bovenstaande afmeldingsbericht kan worden weergegeven wanneer u probeert af te melden terwijl de import nog wordt uitgevoerd.

Let op:

Als u zich op dit punt afmeldt, gaan de vastgelegde foto's die nog geïmporteerd moeten worden verloren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u 20 foto's hebt vastgelegd met de in-app-camera en u zich afmeldt nadat slechts 15 foto's zijn geïmporteerd. De resterende 5 foto's in de importwachtrij gaan in dat geval verloren.

Om te voorkomen dat een deel van de vastgelegde foto's verloren gaat, wacht u tot Lightroom deze foto's heeft geïmporteerd voordat u zich afmeldt. Om de voortgang van de upload te bekijken, tikt u op het () wolkpictogram en ziet u de voortgang onder de titel Importeren van Filmrol in het menu.

Bezig met het importeren van de filmrol
Bezig met het importeren van de filmrol na het nemen van foto's met de in-app-camera

Terwijl de foto's worden geïmporteerd, worden ze aan de uploadwachtrij toegevoegd. Lightroom for mobile begint dan de originele foto's (met volledige resolutie) in de cloud te uploaden en synchroniseert de foto's dan met Lightroom CC op uw desktop.

Scenario 2: u probeert u af te melden terwijl er nog foto's worden geïmporteerd van uw filmrol

Het bovenstaande afmeldingsbericht kan ook worden weergegeven wanneer u zich probeert af te melden terwijl Lightroom nog bezig is met het importeren van de filmrol. Als u zich op dit punt afmeldt, zullen de foto's in de importwachtrij niet beschikbaar zijn in de Lightroom for mobile-app wanneer u zich opnieuw aanmeldt. U moet dan de afbeeldingen in de wachtrij opnieuw importeren van de filmrol.

Om deze situatie te vermijden, wacht u tot Lightroom deze foto's heeft geïmporteerd voordat u zich afmeldt.In tegenstelling tot het vorige scenario verliest u echter geen foto's als u zich toch afmeldt, aangezien de originele exemplaren van uw foto's nog steeds beschikbaar zijn op de filmrol van uw mobiele apparaat.  

Wat gebeurt er met de vastgelegde/geïmporteerde foto's wanneer mijn proefversie verloopt?

Opmerking:

Uw gratis proefversie start op de dag dat u de gratis Lightroom-app op uw mobiele apparaat installeert vanuit de Apple App Store of Google Play. Wanneer uw gratis proefversie verloopt, wordt in uw Lightroom for mobile-app een geel waarschuwingssymbool weergegeven op het () wolkpictogram. Wanneer u op het wolkpictogram tikt, verschijnt het bericht Syncing is disabled. De zijbalk geeft het bericht Trial expired weer onder uw Adobe ID.

Wanneer uw proefversie verloopt, verliest u toegang tot de synchronisatiemogelijkheden tussen uw apparaten. De afbeeldingen die u net hebt vastgelegd of geïmporteerd, blijven daarom in de uploadwachtrij.

U kunt echter nog steeds foto's bekijken, bewerken, delen en op de filmrol opslaan in de Lightroom for mobile-app. Houd er rekening mee dat u voor sommige opties, zoals Selective edits (Selectieve bewerkingen), een betaald lidmaatschap nodig hebt. U kunt er ook voor kiezen uw gesynchroniseerde foto's in verzamelingen te downloaden van de cloud met de optie Enable offline Editing (Offline bewerken inschakelen).

Als u uw vastgelegde foto's en de bewerkingen die u hebt gemaakt nadat uw proefversie is verlopen wilt blijven synchroniseren, kunt u uw proefversie ook omzetten naar een betaald lidmaatschap. Voor meer informatie leest uEen proefversie omzetten naar een betaald Creative Cloud-lidmaatschap. Zorg ervoor dat u dezelfde Adobe ID gebruikt als voor uw Lightroom for mobile-app. Als u uw proefversie naar een betaald lidmaatschap hebt omgezet, verandert het bericht dat de proefversie is verlopen, in de zijbalk van Lightroom for mobile in 'Subscribed' (Geabonneerd). De foto's in de upload-wachtrij beginnen te synchroniseren met de cloud, evenals de bewerkingen die u hebt gemaakt.   

Lightroom for mobile-status Proefversie verlopen in de zijbalk
Status Proefversie verlopen in de zijbalk

Synchronisatie uitgeschakeld en uploadwachtrij gepauzeerd nadat de proefversie is verlopen.
Synchronisatie uitgeschakeld en uploaden gepauzeerd nadat de proefversie is verlopen.


Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid