Module Toewijzen is wit op Mac OS

In Adobe Photoshop Lightroom op Mac OS wordt de module Toewijzen wit weergegeven.

Oplossingen

Oplossing 1: zorg dat u een internetverbinding hebt.

De module Toewijzen kan wit zijn wanneer er geen internetverbinding is.

Oplossing 2: zorg ervoor dat Lightroom niet op een hoofdlettergevoelige partitie is geïnstalleerd.

Hoewel u Lightroom op een hoofdlettergevoelige partitie kunt installeren, kunt u het niet op een dergelijke partitie uitvoeren. Als de module zich op een hoofdlettergevoelige partitie bevindt, verplaatst u het bestand Adobe Photoshop Lightroom 4.app naar een partitie die niet hoofdlettergevoelig is.

Oplossing 3: zorg ervoor dat u lees- en schrijfmachtigingen hebt op de Flash Player-map en alle submappen.

U hebt lees- en schrijfmachtigingen nodig voor de volgende map: ~/Library/Preferences/Macromedia/Flash Player.

Belangrijk: Apple heeft de gebruikersbibliotheekmap standaard verborgen gemaakt met de release van Mac OS X 10.7. Als u toegang nodig hebt tot bestanden in de verborgen bibliotheekmap om Adobe-problemen op te lossen, raadpleegt u Bestanden in de verborgen gebruikersbibliotheek oproepen.

Wijzig de machtigingen voor deze map zodat u lees- en schrijfmachtigingen hebt.

Om de machtigingen voor een bestand in Mac OS te wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer de map ~/Library/Preferences/Macromedia/Flash Player.
  2. Vraag info op over de map.

3. In de sectie Delen en machtigingen selecteert u uw account in de lijst en wijzigt u de machtiging in Lezen en schrijven. (Klik op + om uw account toe te voegen als dit in de lijst ontbreekt)

4. Klik op het slotpictogram en klik na het typen van uw wachtwoord op het instellingenpictogram onder in het dialoogvenster.

5. Selecteer voor elk van de namen Toepassen op ingesloten items.