Het is raadzaam dat klanten die Lightroom CC 2015.4/6.4 hebben geïnstalleerd op Mac OS 10.8.x en problemen met stabiliteit ondervinden, terugdraaien naar Lightroom CC 2015.1.1/6.1.1.

U vindt meer informatie in Lightroom-systeemvereisten

Terugdraaien naar eerdere update van Lightroom

1. De huidige versie van Lightroom verwijderen

Mac OS:

Navigeer naar Toepassingen > Adobe Lightroom > Adobe Lightroom verwijderen en dubbelklik op het uitvoerbare bestand om Adobe Lightroom te verwijderen:

Adobe Lightroom verwijderen

Windows 10:

1. Selecteer Instellingen in het menu Start.
    2. Selecteer Systeem > Apps en onderdelen in Instellingen.
    3. Selecteer Adobe Lightroom en vervolgens Verwijderen.
    4. Volg de instructies op het scherm

Opmerking:

Als u Lightroom CC 2015 gebruikt, kunt u de toepassing verwijderen via de Creative Cloud-desktopapp door deze instructies te volgen: Creative Cloud-apps verwijderen

2. Download en installeer Lightroom 2015.0/6.0 met het volgende installatieprogramma: https://helpx.adobe.com/nl/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

Opmerking:

Opmerking: het installatieprogramma op deze pagina werkt voor de permanente versie van Lightroom 6 en de Creative Cloud-versie van Lightroom CC 2015.

3. Download en installeer de 2015.1.1 / 6.1.1-release van: Windows | Mac

Ga naar de volgende pagina als u andere updateversies zoekt: https://helpx.adobe.com/nl/lightroom/kb/lightroom-downloads.html

Problemen oplossen

Als u een bericht ontvangt dat deze update niet op u van toepassing is, hebt u stap 2 overgeslagen. De 2015.0/6.0-basisrelease moet zijn geïnstalleerd voordat u probeert de 2015.1.1/6.1.1-patch te installeren.