Oktober 2017-versie van Adobe Muse CC
Adobe_Muse_mnemonic

De oktober 2017-versie van Adobe Muse CC bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder stabiliteitsverbeteringen en oplossingen voor verschillende problemen met hoge prioriteit, ondersteuning voor Chinees en nog veel meer. Lees verder voor meer informatie over de nieuwe functies en voor koppelingen naar bronnen met nog meer informatie.

Raadpleeg Nieuwe functies in Adobe Muse CC 2017-versies voor een overzicht van de functies die in eerdere versies zijn geïntroduceerd.

Ondersteuning voor Chinees (vereenvoudigd)

Nieuw in de versie van oktober 2017

Adobe Muse is nu verkrijgbaar in Chinees (vereenvoudigd). Tijdens de installatie wordt gedetecteerd welk besturingssysteem u hebt en wordt de bijbehorende taal voor Adobe Muse geïnstalleerd.

Nieuw startscherm

Nieuw in de versie van oktober 2017

Wanneer u de nieuwste versies van Adobe Muse CC opent, ziet u nu een nieuw startscherm. In het startscherm ziet u de onlangs geopende bestanden, Creative Cloud-bestanden en startersjablonen. Dit scherm ondersteunt ook de tabbladen Werken en Leren.

Als u uw recente bestanden in Adobe Muse wilt zien, klikt u op Werken. Als u direct de Adobe Muse-videozelfstudies wilt zien, klikt u op Leren. Met één muisklik komt u bij de juiste videozelfstudie terecht.

Let op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Wanneer u een zoekopdracht invoert, geeft de toepassing uw recente bestanden, Creative Cloud-middelen, Help-koppelingen en Stock-afbeeldingen weer die overeenkomen met de zoekopdracht.

Nieuw startscherm in Adobe Muse
Nieuw startscherm in Adobe Muse

Bestanden in Adobe Muse compatibel met eerdere versies

Nieuw in de versie van oktober 2017

Als u een bestaand Adobe Muse-bestand opent in de nieuwste versie van de toepassing, vindt er bestandsconversie plaats. Voorheen was het na de bestandsconversie niet mogelijk om het bestand in een oudere versie van Adobe Muse te openen.

Om deze incompatibiliteit met eerdere versies te voorkomen, maakt Adobe Muse automatisch een back-upbestand. Bij het openen en opslaan van een bestaand bestand in Adobe Muse 2018.0 ziet u een waarschuwingsbericht.

Wanneer u op OK klikt, wordt het back-upbestand opgeslagen op dezelfde locatie als het originele bestand. U kunt dit back-upbestand gebruiken in oudere versies van Adobe Muse.

Prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

De Adobe Muse-versie van augustus (2017.1) bevatte een complete set van responsieve widgets. Hoewel u in de 2017.1-versie gemakkelijk volledig responsieve sites kon maken, ondervond u bepaalde problemen bij het werken met uw oudere sites. De 2018.0-versie bevat dan ook oplossingen voor een aantal problemen met hoge prioriteit en tijdelijke oplossingen voor veel van de door u gemelde problemen.

Zie Opgeloste en bekende problemen in Adobe Muse 2018.0 voor een volledig overzicht van problemen die zijn opgelost.