Oktober 2017-versie van Adobe Muse CC
Adobe_Muse_mnemonic

De oktober 2017-versie van Adobe Muse CC bevat verschillende stabiliteitsverbeteringen en oplossingen voor verschillende problemen met hoge prioriteit, ondersteuning voor Chinees en nog veel meer. Lees verder voor meer informatie over de verbeteringen en voor koppelingen naar bronnen met nog meer informatie.

Raadpleeg Functieoverzicht | Eerdere versies voor een overzicht van de functies die in eerdere versies zijn geïntroduceerd.

Prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

Nieuw in de versie van oktober 2017

De versie van Adobe Muse van oktober 2017 bevat oplossingen voor verschillende problemen met hoge prioriteit die zijn gemeld na de augustus-versie (2017.1).

Zie Opgeloste en bekende problemen in de oktober 2017-versie van Adobe Muse voor een volledig overzicht van problemen die zijn opgelost.

Nieuw startscherm

Nieuw in de versie van oktober 2017

Wanneer u de nieuwste versies van Adobe Muse CC opent, ziet u nu een nieuw startscherm. In het startscherm ziet u de onlangs geopende bestanden en Creative Cloud-bestanden die zijn gesynchroniseerd met uw aanmelding. Dit scherm ondersteunt ook de tabbladen Werken en Leren.

Als u uw recente bestanden in Adobe Muse wilt zien, klikt u op Werken. Als u de Adobe Muse-videozelfstudies wilt zien, klikt u op Leren.

Nieuw startscherm in Adobe Muse
Nieuw startscherm in Adobe Muse

Let op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op dit pictogram en begin met het typen van uw zoekopdracht. Wanneer u een zoekopdracht invoert, geeft de toepassing recente bestanden, Creative Cloud-middelen, Help-koppelingen en Stock-afbeeldingen weer die overeenkomen met de zoekopdracht.

Als u bijvoorbeeld 'image' typt, geeft de toepassing Stock-afbeeldingen en zelfstudiekoppelingen weer die betrekking hebben op uw zoekopdracht.

Zoekresultaten voor 'image' in het startscherm van Adobe Muse
Zoekresultaten voor 'image' in het startscherm van Adobe Muse

Ondersteuning voor Chinees (vereenvoudigd)

Nieuw in de versie van oktober 2017

Adobe Muse is nu verkrijgbaar in Chinees (vereenvoudigd). Tijdens de installatie wordt gedetecteerd welk besturingssysteem u hebt en wordt de bijbehorende taal voor Adobe Muse geïnstalleerd.

Back-upbestanden maken na bestandsomzetting

Nieuw in de versie van oktober 2017

Als u een bestaand Adobe Muse-bestand opent in de nieuwste versie van de toepassing, vindt er bestandsconversie plaats. Voorheen was het na de bestandsconversie niet mogelijk om het bestand in een oudere versie van Adobe Muse te openen als u het bestand had opgeslagen.

Bij het openen en opslaan van een bestaand bestand in Adobe Muse (2018.0) ziet u nu een waarschuwingsbericht:

Maak vóór de bestandsconversie een back-up van het Adobe Muse-bestand
Maak vóór de bestandsconversie een back-up van het Adobe Muse-bestand

Wanneer u op OK klikt, wordt een back-upbestand opgeslagen op dezelfde locatie als het originele bestand. U kunt dit back-upbestand gebruiken in de oudere versies van Adobe Muse.

Opmerking:

Het back-upbestand wordt alleen gemaakt voor de bestanden die zijn omgezet nadat u het bestand hebt geopend met de nieuwste versie van Adobe Muse.