• Processor van 1,6 GHz of sneller met SSE2-ondersteuning
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 10 (32-bits versies worden geïnstalleerd op 32-bits systemen, 64-bits versies worden geïnstalleerd op 64-bits systemen)
  • 2GB RAM
  • 5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-romstation (voor installatie vanaf dvd)
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

Mac OS

• 64-bits Multicore Intel-processor
  • Mac OS X 10.9 of 10.10
  • 2GB RAM
  • 5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • 1024 x 768 weergaveresolutie (op schaalfactor van 100 %)
  • Dvd-rom-station (bij installatie vanaf dvd)
  • QuickTime 7-software
  • Internetverbinding vereist voor het activeren van het product en het downloaden van inhoud*

* Internetverbinding is vereist. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder, en vereisen dat u akkoord gaat met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie _nlwww.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Photoshop Elements 13.0

Verbeteringen

• Ondersteuning van HiDPI- en Retina-display
  • 64-bits ondersteuning voor Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements, Elements Organizer en Adobe Photo Downloader

Windows

• 1,6 GHz of snelle processor (inclusief ondersteuning voor single-core)
  • Microsoft® Windows® 7.x of Windows 8.x (met 32 bits geïnstalleerd op 32-bits besturingssystemen en met 64 bits geïnstalleerd op 64-bits besturingssystemen)
  • 2GB RAM
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Kleurenmonitor met 16-bits grafische adapter
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-romstation
  • Internetverbinding vereist voor productactivering*

Mac OS

• 64-bits multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.8 tot en met v10.10
  • 2GB RAM
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor productactivering*

* Internetverbinding is vereist. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden ("Online services”). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat u akkoord gaat met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl) Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Photoshop Elements 12.0

Windows

• 1,6 GHz of snelle processor (inclusief ondersteuning voor single-core)
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista® met Service Pack 2, Windows 7, of Windows 8 en 8,1 (Opmerking: Beperkte Camera Raw functionaliteit op Windows XP)
  • 2GB RAM
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • DVD-romstation
  • Internetverbinding vereist voor productactivering*

Mac OS

• 64-bits multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.7 tot en met v10.9
  • 2GB RAM
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor productactivering*

Photoshop Elements 11.0

Windows

• 1,6 GHz of snelle processor (inclusief ondersteuning voor single-core)
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista®, Windows 7, of Windows 8
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Beeldschermresolutie van 1024 x 768
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Dvd-romstation
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6 tot en met v10.8
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 10.0

Windows

• 1,6 GHz of snelle processor (inclusief ondersteuning voor single-core)
  • Microsoft® Windows® XP SP3, Windows Vista® of Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 576
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-romstation
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 4 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 9.0

Windows

• Processor van minimaal 1.6 GHz
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of 3, Windows Vista® of Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 3 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Beeldschermresolutie van 1024x 576 bij 96 dpi of minder
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7-software (vereist bij het importeren van QuickTime-bestandsindelingen)
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 tot en met v10.6
  • 1 GB RAM (2 GB voor HD Video-functies)
  • 3.4 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7-software (vereist bij het importeren van QuickTime-bestandsindelingen)
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Photoshop Elements 8.0

Windows

• Processor van minimaal 1.6 GHz
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of 3, Windows Vista®, of Windows 7 (wordt in 32-bits modus uitgevoerd op 64-bits systemen)
  • 1 GB RAM
  • 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 576 bij 96 dpi of minder
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Dvd-romstation
  • Voor webfuncties is Microsoft Internet Explorer 6 tot 8 of Mozilla Firefox 1.5 tot 3.x vereist

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11 door 10.5.8 of Mac OS X v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 64 MB video-RAM
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Talen

Adobe Photoshop Elements 8.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerikaans)
  • Zweeds
  • Turks

Adobe Photoshop Elements 8.0 voor Mac OS is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Japans

Eerdere versies

Photoshop Elements 7.0

Windows

• Processor van minimaal 2 GHz
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of 3 of Windows Vista
  • Certificaat voor 32-bits versie van Windows
  • 1 GB RAM
  • 1.5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768 bij 96 dpi of minder
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-romdrive
  • Voor webfuncties is Microsoft Internet Explorer 6 of 7 of Mozilla Firefox 1.5 tot 3.x vereist

Talen

Adobe Photoshop Elements 7.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerikaans)
  • Zweeds
  • Turks

Photoshop Elements 6.0

Windows

• Intel Pentium 4, Pentium M of Intel Centrino 1.3 GHz (of compatibele processor)
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 1.5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768 bij 96 dpi of minder
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-romdrive
  • Voor de webfuncties is Microsoft Internet Explorer 6, Netscape Navigator 7.0 of Mozilla Firefox 1.5 vereist

Talen

Adobe Photoshop Elements 6.0 voor Windows is beschikbaar in de volgende talen:

• Tsjechisch
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Pools
  • Russisch
  • Spaans
  • Spaans (Latijns-Amerikaans)
  • Zweeds
  • Turks

Mac OS

• PowerPC G4- of G5- of multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.8 tot 10.5.2
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 64 MB video-RAM
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 × 768
  • Dvd-romstation
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internetverbinding vereist voor internetservices

Wordt nu intern ondersteund op PowerPC- of Intel-gebaseerde Macintosh-computers.

Ervaar systeemeigen prestaties op Intel- en PowerPC-gebaseerde Macintosh-computers.

Talen

Adobe Photoshop Elements 6.0 voor Mac OS is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Japans

Photoshop Elements 5.0

Windows

• Intel® Pentium® 4 of Intel Celeron® (of compatibele) 1.3GHz-processor (dual-core processors en processors die Hyper-Threading Technology ondersteunen)
  • Microsoft Windows Vista (alleen 32 bits), Windows® XP of Windows Media Center Edition (Windows XP en MCE vereisen Service Pack 2)
  • Windows XP: 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • Windows Vista: 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1,5 GB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768 bij 96 dpi of minder
  • Beeldschermstuurprogramma compatibel met Microsoft DirectX 9 of 10
  • Cd-romdrive

Mac OS

(Geen Mac-versie)

Photoshop Elements 4.0

Windows

• Intel® Pentium® III of 4 of Intel Centrino™ (of compatibele) 800MHz-processor
  • Microsoft® Windows® XP Professional, Home Edition of Media Center Edition 2005 met Service Pack 2
  • 256 MB RAM (512 MB aanbevolen)
  • 900 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • Kleurenmonitor met 16-bits kleurenvideokaart
  • Schermresolutie van 1024 x 768
  • Beeldschermstuurprogramma dat compatibel is met Microsoft DirectX 9
  • Cd-rom-station
  • Voor mobiele apparaten: vereist Palm OS® 4.0, 4.1 of 5.0 en Palm Desktop 4.0 of 4.01

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X v.10.3 of 10.4
  • 256 MB RAM
  • 750 MB beschikbare vasteschijfruimte
  • 16-bits (XGA) display met een resolutie van 1024 x 768
  • Cd-romdrive

Photoshop Elements 3.0

Windows

• Intel® Pentium® III of 4 processor van 800 MHz (sneller aanbevolen)
  • Microsoft® Windows® XP® Home of Professional met Service Pack 1 of Windows 2000 met Service Pack 4
  • 256 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 800 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Adobe Reader¨ 6.0.1 en Microsoft DirectX 9.0-software (inbegrepen op programma-cd en wordt geïnstalleerd indien nog niet aanwezig)
  • 16-bits (XGA) kleurendisplay met een beeldschermresolutie van 1024 x 768 of hoger
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en andere bestandsindelingen

Mac OS

• PowerPC® G3-, G4- of G5-processor
  • Mac OS X 10.2.8 of 10.3
  • 256 MB RAM
  • 200 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Beeldschermresolutie van 1024x768 of hoger
  • Cd-rom-station
  • Compatibele bestandsindelingen: JPEG, TIFF, PSD, PDF, BMP, GIF en andere bestandsindelingen

Photoshop Elements 2.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor geschikt voor weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• Systeemvereisten voor Mac
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X v. 10.1.3 tot 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Photoshop Elements 1.0

Windows

• Intel® Pentium®-processor
  • Microsoft® Windows® 98, NT 4.0, 2000, ME of XP
  • 128 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen)
  • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor geschikt voor weergave van duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)

Mac OS

• Systeemvereisten voor Mac
  • PowerPC®-processor
  • OS 9.1, 9.2.x, Mac OS X v. 10.1.3 tot 10.1.5
  • 128 MB RAM
  • 350 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Kleurenmonitor met videokaart geschikt voor duizenden kleuren
  • Cd-rom-station
  • Internet Explorer 5.0, 5.5 of 6.0 (voor Help-menu's)