Bewerken met instructies: Snel pannen

Photoshop Elements 15 bevat een nieuwe Bewerken met instructies - Snel pannen. De functie Snel pannen is een goede manier om een gevoel van beweging toe te voegen aan het onderwerp van de foto door de achtergrond te vervagen.

1. Open een afbeelding.

2. Klik in het vak Met instructies op Grappige bewerkingen > Snel pannen.

3. Klik op de tool Snelle selectie en teken uw selectie rond het onderwerp van de foto. Uw opties:

• Gebruik de schuifregelaar Penseelgrootte om de penseelgrootte te wijzigen.
    • Klik op de knop Verwijderen of Toevoegen om aan te passen welke gebieden van de foto zijn geselecteerd.
  4. Klik op Panvervaging toevoegen om het effect Snel pannen toe te passen. Uw opties:

• Gebruik de schuifregelaar om de intensiteit van het effect aan te passen.
    • Gebruik het besturingselement Hoek om de hoekrichting van de bewegingsonscherpte in te stellen. Deze hoek is meestal is de richting waarin uw onderwerp zich verplaatst.
  5. (Optioneel) Als u overbodige vervaging wilt verwijderen, klikt u op Vervaging verfijnen en sleept u de aanwijzer over het gebied waaruit u de overbodige vervaging wilt verwijderen.