Wanneer u probeert een update naar Adobe Photoshop CS6 te installeren, ontvangt u een van de volgende fouten:

• Update is mislukt
  • U44M1P7
  • U44M2P7
  • U44M1P6
  • U44M1|210

Oplossing

Veel updatefouten worden veroorzaakt door ontbrekende of gewijzigde bestanden die Photoshop vereist, meestal door een hulpprogramma voor schijfopruiming (zoals CleanMyMac of MacKeeper). Zorg dat u de recentste updates voor uw hulpprogramma's hebt of gebruik deze niet meer.

Uitleg van foutcodes:

U = Updater
44 = fout bij installeren van update
M1 = automatisch
M2 = zelfstandige modus
P = Patcher
6 = voltooid met fouten*
7 = installatie mislukt*

Probleem:

• Installatie mislukt. Foutcode: U44M1P7
  • Installatie mislukt. Foutcode: U44M2P7
  • Installatie mislukt. Foutcode: U44M1P6

Oplossing: voer het installatieprogramma uit

• Installeer Photoshop CS6 opnieuw om het ontbrekende/gewijzigde bestand te repareren/herstellen. Kies Help > Updates om het updateprogramma opnieuw uit te voeren.

Probleem: Adobe-update 13.0.1.2 fouten met code U44M1I210.
Oplossing:
start de computer opnieuw op en download en installeer de updates handmatig. Zie Fout U44M1I210 tijdens het installeren van updates voor meer informatie.

Aanvullende informatie

*Voor aanvullende probleemoplossingsstappen voor foutcodes 6 en 7 leest u Fouten 'Exit Code: 6', 'Exit Code: 7' | CS5, CS5.5