Probleem: geen transferfuncties of rasteropties

Er zijn geen transferfuncties en rasteropties beschikbaar in het afdrukdialoogvenster in Photoshop.

Oplossingen

Oplossing 1: sla uw bestand op in de Photoshop EPS-indeling.

1. Selecteer Bestand > Opslaan als.

2. In het dialoogvenster Opslaan als kiest u Photoshop EPS uit het pop-upmenu Indeling en klikt u op Opslaan.

3. Schakel in het dialoogvenster EPS-opties de opties Inclusief raster en Inclusief transferfuncties in.

4. Klik op OK.

Om EPS-bestanden af te drukken terwijl Inclusief transferfuncties en Inclusief raster zijn ingeschakeld, moet u op een PostScript-printer afdrukken.

Oplossing 2: gebruik Adobe InDesign om af te drukken met specifieke rasters.