Er zijn geen transferfuncties en rasteropties beschikbaar in het afdrukdialoogvenster in Adobe Photoshop.

Oplossingen

Oplossing 1: sla uw bestand op in de Photoshop EPS-indeling.

Selecteer de opties Inclusief raster en Inclusief bijstelfuncties in het dialoogvenster EPS-opties.

Opmerking: druk EPS-bestanden af op een PostScript-printer.

Oplossing 2: gebruik Adobe InDesign om af te drukken met specifieke rasters.

Bekijk de sectie Kleurscheiding in de Help van InDesign.

Bekijk ook de sectie over een rasterfrequentie en -resolutie opgeven.