Photoshop kan op uw mobiele apparaat geen verbinding via WiFi maken met Voorvertoning van apparaat.

Oplossingen

Zie de onderstaande stappen voor algemene problemen die ervoor kunnen zorgen dat Photoshop geen verbinding kan maken met Voorvertoning van apparaat.

1. Controleer of WiFi op zowel de computer als het mobiele apparaat is ingeschakeld.

2. Controleer of uw computer en mobiele apparaat verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.

De meest gangbare fout is dat het mobiele apparaat is verbonden met een mobiel netwerk in plaats van WiFi

3. Als ze op hetzelfde WiFi-netwerk zitten, en de router is ingesteld op subnetmaskering, controleert u of uw computer en mobiele apparaat verbonden zijn met hetzelfde subnet.

4. Als ze op hetzelfde WiFi-netwerk zitten, controleert u of uw computer of mobiele apparaat niet verbonden is via VPN.

5. Zorg ervoor dat de router is ingesteld voor LAN.

Uw computer en mobiele apparaat kunnen niet met elkaar communiceren als alleen WAN is ingeschakeld.

6. Controleer de instellingen van uw antivirussoftware, firewall en hostbestand.

Antivirussoftware, een firewall of uw hostbestand kan de communicatie van Photoshop of uw apparaat met uw netwerk blokkeren.

7. Controleer of u met dezelfde Adobe ID op uw desktop en mobiele apparaat bij Creative Cloud bent aangemeld.