Learn about the file formats supported for export by Premiere Pro, some of which are not available in Adobe Media Encoder.

In addition to the file formats exported by Adobe Media Encoder, Premiere Pro exports several file formats directly.

  • AAF (Advanced Authoring Format)

  • BMP (Windows Bitmap; Windows only)

  • DPX

  • EDL (edit decision list)

  • JPEG

  • OMF (Open Media Format)

  • PNG

  • TGA (Targa)

  • TIFF

  • XML (Final Cut Pro XML)

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid