Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Premiere Rush CC-software.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Downloaden om Premiere Rush te gaan downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren.

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Premiere Rush te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Premiere Rush downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren.

Kan ik Premiere Rush op een andere computer installeren?

U kunt Premiere Rush en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u een van deze apps op een derde computer wilt installeren, moet u de app eerst op een van de eerdere computers uitschakelen. Zie Hoe installeer ik Creative Cloud-apps op een nieuwe computer? voor meer informatie.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.