Meertalig verzenden en ondertekenen instellen

Op Global-accountniveau kunnen ondertekenaars contracten in hun moedertaal uitvoeren en kunnen afzenders kiezen uit meer dan 20 talen. Adobe Sign Global biedt onder andere ondersteuning voor Engels, Duits, Chinees, Japans, Koreaans, Spaans, Frans, Italiaans en Nederlands.

Snelle stappen

1. Ga als accountbeheerder naar de pagina Account.
  2. Klik op Accounttalen.
  3. Kies de standaardtaal van de Adobe Sign-webtoepassing of voor uw ondertekenervaring.
  4. Geef aan of ondertekenaars of gebruikers de taal zelf mogen instellen.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Stap voor stap

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Accounttalen.

Nave To Account Language
  2. Als u de standaardtaal van de webtoepassing wilt wijzigen voor de gebruikers in uw account, selecteert u een taal in de vervolgkeuzelijst bij Taalvoorkeur account. U kunt gebruikers ook al dan niet toestaan de taal te wijzigen door deze optie te selecteren.

Account LAnguage Preferences
  3. Als u de taal van de ondertekenervaring voor uw ondertekenaars wilt wijzigen, selecteert u de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst bij Ondertekeningstaal. U kunt ondertekenaars al dan niet toestaan de taal voor de ondertekenervaring te wijzigen door deze optie te selecteren.

Signing Language