Een groep aanmaken

Adobe Sign-accounts voor meerdere gebruikers krijgen toegang tot de groepsfunctie. Met groepen kunt u afzonderlijke subsets van gebruikers toegang geven tot verschillende bibliotheekdocumenten en verschillende instellingen (zoals logo's en partijen in Cc).

Wanneer u een gebruiker aan uw account toevoegt, worden deze automatisch in de standaard groep geplaatst. Deze groep is de hoofdgroep voor uw account en alle instellingen die u hebt ingesteld op het tabblad Account zijn van toepassing op deze groep.

Opmerking:

Alleen de accountbeheerder kunnen groepen aanmaken.

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Account.
  2. Klik op Groepen.
  3. Klik op het plusteken in de rechter bovenhoek.
  4. Voer een naam voor de groep in.
  5. Klik op Opslaan.

Stap voor stap

1. U kunt een groep toevoegen aan uw account door u aan te melden als accountbeheerder en te klikken op het tabblad Account en vervolgens te klikken op Groepen.

Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

1. Nav to Groups
  2. Voer de naam van de groep in die u wilt aanmaken in het veld Groepsnaam.

Klik op Opslaan.

Group Name Panel
  3. De nieuwe groep wordt toegevoegd aan de lijst op het tabblad Groepen.

NEw Group on page

Tips van ondersteuning

• Momenteel is er geen manier om een groep te verwijderen, maar u kunt de groep anders noemen door te klikken op de naam van de groep in de lijst Groepen bekijken.
  • De gebruikers worden automatisch in de standaard groep geplaatst wanneer ze worden aangemaakt, tenzij een andere groep is opgegeven.

Videolesbestand over het maken van groepen