Voeg alleen uw handtekening toe aan een document en verzend het

Soms is het nodig om een document zelf te ondertekenen en te verzenden. Het Alleen ik onderteken-proces werd precies voor deze gevallen ontworpen. U kunt alle benodigde gegevens invoeren en handtekeningen en initialen toepassen en het dan verzenden naar wie u wilt.

Snelle stappen

1. Op het tabblad Dashboard, klikt u op Alleen ik onderteken.
  2. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie u het document wilt verzenden.
  3. Een document slepen-en-neerzetten, bijvoegen of kiezen om te verzenden.
  4. Selecteer de optie Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep de vereiste velden en zet ze neer in het document.
  7. Klik op Onderteken en verzend.
  8. Vul de velden in en pas uw handtekening toe.
  9. Klik op Klik om uw handtekening te plaatsen.

Stap voor stap

1. Op de startpagina, klikt u op Alleen ik onderteken.

Op Alleen ik onderteken klikken
  2. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie u het document wilt verzenden.

Opmerking:

U kunt het document niet verzenden naar hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden, maar u kunt het naar een alternatief e-mailadres verzenden waartoe u toegang hebt.

3. Een document slepen-en-neerzetten, bijvoegen of kiezen om het te ondertekenen en te verzenden.

4. Selecteer de optie Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe en klik op Volgende.

E-mailadres invoeren
  5. U gaat naar de Slepen-en-neerzetten-omgeving. Sleep velden van het rechter deelvenster naar het document. Zorg ervoor dat u ten minste één vereist handtekeningveld hebt.

Naar het document gesleepte velden
  6. Als u alle velden hebt geplaatst, klikt u op Onderteken en verzend.

Op Ondertekenen en dan verzenden klikken
  7. U wordt opgenomen in de ondertekeningsomgeving. Vul alle velden in en pas uw handtekening toe.

De velden invullen en uw handtekening toepassen
  8. Wanneer u op het handtekeningveld klikt, voert u uw naam in het pop-upvenster in om uw handtekening te genereren. Wanneer u klaar bent, klikt u op Toepassen.

Op Toepassen klikken
  9. Wanneer u het document hebt voltooid, klikt u op Hier ondertekenen.

Klik om uw handtekening te plaatsen
  10. Er verschijnt een bericht om u te laten weten dat u de overeenkomst elektronisch hebt ondertekend en dat het document naar de ontvanger is verzonden.

Het bericht Geslaagd wordt weergegeven

Tips van ondersteuning

Opmerking:

Adobe Sign vereist altijd dat u uw ondertekende document naar iemand anders verzendt (d.w.z. naar een ander e-mailadres). Het e-mailadres hoeft geen echt e-mailadres te zijn en u kunt iets bedenken indien nodig, zoals g@g.j.t.d.b.whoa.