Adobe biedt gratis accounts aan ondertekenaars van documenten die toegang willen tot de contracten die ze hebben ondertekend. De verzendfunctionaliteit is bijzonder beperkt. Als u een bedrijfsaccount hebt, vraagt u uw beheerder of deze u kan toevoegen.

Een gratis gebruiker voor Adobe Sign maken

Iedereen met een geldig e-mailadres kan een gratis account in Adobe Document Cloud maken en toegang verkrijgen tot zijn/haar overeenkomsten.

Gratis accounts zijn primair bedoeld voor ondertekenaars van documenten en staan elk geregistreerd e-mailadres toe om alle overeenkomsten die zijn verzonden naar dat adres weer te geven.

Afzenders die geen PDF-exemplaar koppelen aan de e-mail Ondertekend en gearchiveerd dienen een notitie te maken van de registratie-URL om de ondertekenaars te helpen toegang te krijgen tot hun contracten, zodat ze geen kopie per e-mail hoeven te sturen.

Ondertekenaars die hun handtekening willen opslaan in het systeem, kunnen dit doen nadat het e-mailadres is geregistreerd.

Let op:

Adobe Sign kan gebruikers alleen onderscheiden door middel van hun unieke e-mailadres.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u meerdere e-mailadressen hebt, maar de toepassing kan er niet van uitgaan dat verschillende e-mailadressen van één persoon zijn.

Daarom moet u alleen het e-mailadres registreren dat bij het ondertekenen van het document is gebruikt.

Een e-mailadres registreren en toegang te krijgen tot de inhoud:

1. Klik op de knop Een gratis account maken op de registratiepagina

2. Klik op de koppeling Een account maken

Een account maken
  3. Vul uw gegevens in.

• Gebruik hetzelfde e-mailadres als waarnaar eerdere overeenkomsten zijn verzonden als u van plan bent deze overeenkomsten te reviseren
    • Klik op Account maken
    Het formulier invullen
  4. Controleer uw e-mailadres.

• Meld u aan met het e-mailadres dat u voor de nieuwe gebruiker hebt geconfigureerd en zoek de e-mail van Adobe over het nieuwe account.
    • Klik op de controlekoppeling om uw nieuwe gebruikersaccount goed te keuren.
    • Ga terug naar de pagina Uw e-mailadres controleren
      • Klik op Opnieuw controleren en doorgaan
    E-mail controleren

De nieuwe gebruiker gemaakt en beschikbaar.

Zodra u zich hebt aangemeld, ziet u onderaan het scherm de overeenkomsten die onlangs naar uw e-mailadres zijn verzonden.

• De filters bovenaan tonen de overige inhoud die betrekking heeft op uw e-mailadres
Aangemeld

Opmerking:

Vanwege de verzendbeperkingen zijn gratis accounts geen goede proefversies. Als u een gratis proefversie van met meer functionaliteit wilt proberen, klikt u hier.

Als u na de proefperiode wilt blijven experimenteren met een testomgeving, kunt u zich inschrijven voor een ontwikkelaarsaccount