Een formulierveldsjabloon toepassen op een document

Formulierveldsjablonen zijn herbruikbare lagen van velden die op elk document kunnen worden toegepast. Sjablonen zijn ideaal als u een veldlay-out hebt die geschikt is voor meerdere documenten of als u een document hebt dat op verschillende manieren kan worden verzonden.

Formulierveldsjablonen kunnen net als bibliotheekdocumenten worden bewerkt en gedeeld met uw groep of account.

1. De transactie instellen:

• Voer het e-mailadres in van ten minste één ontvanger
    • Een document toevoegen
    • Schakel Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen in.
    • Klik op de knop Volgende.
    send_page
  2. Klik linksboven in de ontwerpomgeving voor slepen en neerzetten op de vervolgkeuzelijst Veldsjablonen.

3. Kies een formulierveldsjabloon in de vervolgkeuzelijst Selecteer een formulierveldsjabloon.

select_template
  4. Voer, indien nodig, de pagina in waarop de sjabloon moet beginnen.

3_set_template_page
  5. Klik op Toepassen om de veldsjablonen in te voegen

4_click_apply