Cockpit-installatie

Dit document schetst de installatie en de configuratie van Adobe Sign voor SuccessFactors met gebruik van SAP Cloud Cockpit. SAP Cloud Cockpit is een “webgebaseerde beheerinterface [dat] toegang biedt tot een aantal functies voor het configureren en beheren van toepassingen, services en subaccounts”.

Opmerking:

Als u SuccessFactors wilt uitbreiden met Adobe Sign hebt u een SAP Cloud Platform-account nodig.

Voor meer informatie over SAP Cloud Cockpit gaat u naar: https://help.sap.com/viewer/65de2977205c403bbc107264b8eccf4b/Cloud/en-US/e47748b5bb571014afedc70595804f3e.html

Er zijn 2 topologieën voor implementatie:

1. Zelfstandig: hierbij implementeert u Adobe Sign voor SAP SuccessFactors als zelfstandige oplossing binnen één subaccount. In dit geval is er een 1-op-1-relatie tussen het subaccount voor implementatie en uw SuccessFactors-instantie.
  2. Abonnee-Leverancier: hierbij implementeert u de Adobe Sign voor SAP SuccessFactors als een oplossing in een ‘leverancier’-subaccount dat als abonnement kan dienen voor een aantal SuccessFactors-instanties. Op deze manier kunt u de app op één locatie beheren. Tegelijkertijd biedt u via het bijbehorende subaccount de nodige integratieservices voor een aantal SuccessFactor-instanties.

Voor beide implementatiestrategieën moet u het MTAR-bestand van Adobe Sign implementeren. De oplossing wordt verpakt in een MTAR-bestand (Multi-Target Application Archive) en bevat zowel de zelfstandige optie als de optie leverancier/abonnee.

Download hier het MTAR-bestand

Voor uitvoerige documentatie over het uitbreiden van SAP SuccessFactors op SAP Cloud Platform gaat u naar:

https://help.sap.com/viewer/09c960bc7676452f9232eebb520066cd/1811/en-US/bd585c88b6a640ccaac1eab10fcd5f1b.html

Zelfstandige implementatie

1. Maak een subaccount.
  2. Voordat u MTAR kunt implementeren, moet u het subaccount koppelen aan uw SuccessFactors-instantie.
    1. Selecteer de integratietokens. En maak vervolgens een nieuw token. Kopieer het token (bijvoorbeeld 92d13db51c779448f96c8b83d7ef1a8.eu3)
    2. Op de SuccessFactors-implementatiepagina kiest u “Extension Management Configuration” (Configuratie voor uitbreidingenbeheer).
    3. Voeg het integratietoken toe onder “Add New Subaccount” (Nieuw subaccount toevoegen).
  3. Implementeer het MTAR-bestand als een oplossing.

Zodra de oplossing is geïmplementeerd, wordt de installatie van de tegels voor rekrutering en onboarding voltooid binnen uw SuccessFactors-instantie.

Implementatie voor abonnee-leverancier

1. Maak een subaccount voor de leverancier en implementeer hierop het MTAR-bestand.
  2. Maak een subaccount voor de abonnee. Voor elke SuccessFactors-instantie hebt u een dergelijk subaccount nodig. Maak een notitie voor de “Technical Name” (technische naam) van dit subaccount (bijvoorbeeld hiwyrm997q)
  3. Ga naar de subaccount voor de leverancier en klik op de oplossing u hebt geïmplementeerd. Links wordt het menu “Entitlements” (Machtigingen) weergegeven.
  4. Maak een machtiging door de algemene technische naam van het subaccount voor de abonnee in spe aan te geven.
  5. Selecteer de optie voor oplossingen in dit account. De AdobeSign-oplossing wordt als een tegel weergegeven onder “Solutions available for Subscription” (Beschikbare oplossingen voor abonnement).
  6. Voordat u zich kunt abonneren op de oplossing, moet u dit subaccount voor de abonnee koppelen aan uw SuccessFactors-instantie.
    1. Selecteer de integratietokens. En maak vervolgens een nieuw token. Kopieer het token (bijvoorbeeld 92d13db51cxxxxxxxc8b83d7ef1a8.eu3)
    2. Op de SuccessFactors-implementatiepagina kiest u “Extension Management Configuration” (Configuratie voor uitbreidingenbeheer).
    3. Voeg het integratietoken toe onder “Add New Subaccount” (Nieuw subaccount toevoegen).
  7. Klik de knop en kies Subscribe (Abonneren). Het is niet nodig om een MTAR-beschrijvingsbestand te verstrekken. U hoeft alleen maar de optie voor abonneren te selecteren.

Nadat u zich hebt geabonneerd, wordt de installatie van de tegels voor rekrutering en onboarding voltooid binnen uw SuccessFactors-instantie.

In SuccessFactors kunt u de Adobe Sign-tegels voor rekrutering en/of onboarding verplaatsen van “niet-gebruikt” naar de standaardwaarde.

Zie Admin > Tools > Manage Home Page (Beheer > Gereedschappen > Startpagina beheren).

De volgende stappen...