Met Adobe Sign kunnen servicelidmaatschappen voor kleine bedrijven, bedrijven of ondernemingen een logo naar hun account uploaden. Bedrijfs- en ondernemingsklanten kunnen unieke logo's instellen op account- of groepsniveau.

Een logo uploaden

De accountbeheerder kan een afbeelding uploaden, zodat deze wordt getoond in plaats van het standaardlogo van Adobe Sign. Deze afbeelding wordt linksboven in het scherm weergegeven voor alle gebruikers in uw account die zijn aangemeld.

Opmerking:

Als de afbeelding niet correct wordt weergegeven, controleert u de afmetingen. De afbeelding moet precies 60 pixels hoog en 200 pixels breed zijn.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte grootte te geven.

Downloaden

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Account instellen.

Navigeren naar Account instellen
  2. Klik op Uploaden en blader naar het logobestand dat u wilt gebruiken. Klik op Openen.

De knop Logo uploaden
  3. Klik op Opslaan. Uw logo wordt nu weergegeven voor al uw gebruikers.

placed_logo

Koptekst- en voettekstafbeeldingen voor e-mail uploaden

Lidmaatschappen voor de services Bedrijven en Ondernemingen kunnen afbeeldingen van e-mailkopteksten en -voetteksten uploaden om uw account verder te personaliseren of van de huisstijl te voorzien. Deze afbeeldingen verschijnen in de e-mails aan uw ondertekenaars en deelnemers.

Opmerking:

Afbeeldingen van e-mailkopteksten en -voetteksten zijn alleen beschikbaar voor accounts met de serviceniveaus Bedrijven en Ondernemingen.

Als u problemen hebt om uw afbeelding correct weer te geven, dient u ervoor te zorgen dat de afbeelding die u gebruikt precies 600 pixels breed en 200 pixels hoog is. Zorg ervoor dat de afbeelding opgeslagen is in JPG-, GIF- of PNG-formaat.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte grootte te geven.

Downloaden

Beheerders kunnen ook voettekst toevoegen aan uitgaande e-mails, naast de koptekst- en voettekstafbeeldingen.

1. Meld u aan als accountbeheerder en blader naar Account > Accountinstellingen > E-mailinstellingen

Navigeren naar e-mailinstellingen
  2. Klik op Uploaden, selecteer de gewenste afbeelding en klik op Openen.

upload_new_image
  3. Controleer de afbeelding en klik op Opslaan.

save_image