Tips voor het oplossen van problemen en Help

Adobe Fresco is beschikbaar voor Windows en iOS.

Fresco is beschikbaar op iPad, iPhone en Windows. Raadpleeg de Apple-ondersteuningspagina Identificeer je iPad-model om uw iPad-model te identificeren. Zie Identificeer uw iPhone-model om uw iPhone-model te identificeren. U vindt het modelnummer van uw iPad ook op de achterkant van het apparaat of ga naar Instellingen Algemeen Info in de Fresco-app.

Zie Systeemvereisten voor Adobe Fresco voor meer informatie over de ondersteunde apparaten.

Adobe Fresco is beschikbaar als freemium-model - u begint met een gratis startersabonnement en upgradet vervolgens naar een betaalde versie voor toegang tot de premiumfuncties.

Als u een van de volgende abonnementen neemt, krijgt u toegang tot de premiumfuncties van Adobe Fresco:

• Adobe Fresco-abonnement voor één app
  • Adobe Photoshop-abonnement voor één app
  • Adobe Creative Cloud-abonnement voor alle apps

Adobe Fresco is een app waarmee u kunt tekenen en schilderen met de nieuwste digitale pennen en aanraakapparaten. Iedereen met een passie voor illustreren zal weg zijn van de handige reeks aquarel- en olieverfpenselen, die door Sensei aangestuurd worden. Wij noemen ze live penselen. Lees meer over Adobe Fresco en zie wat u kunt maken met deze krachtige, maar gebruiksvriendelijke app.

Adobe Fresco is beschikbaar voor iPad en Microsoft Surface Pro-apparaten voor Windows:

Gebruik mixerpenselen om toegang te krijgen tot op Photoshop gebaseerde mixerpenselen in Fresco. Met mixerpenselen kunt u realistische schildertechnieken simuleren. U kunt tijdens het tekenen meerdere kleuren op het canvas mengen. Zie Mixerpenselen voor meer informatie.

Photoshop op iPad is vooral handig voor creatieve beeldbewerking en retoucheren op pixelniveau onderweg.

Adobe Fresco is een teken- en schilderapp met krachtige pixel-, vector-, aquarel- en olieverfpenselen gebruiken om uw verbeelding tot leven te brengen. Adobe Fresco heeft de kracht van de Photoshop-schilderengine.

Ja! U kunt Fresco-documenten importeren in andere toepassingen zoals Photoshop en Illustrator. Raadpleeg Adobe Fresco en Photoshop en Adobe Fresco en Illustrator als u illustraties wilt delen tussen Adobe Fresco en andere Adobe-producten.

Als u zich op een willekeurige platform (iOS of Windows) abonneert op Adobe Fresco, krijgt u toegang tot Photoshop op de iPad. En omgekeerd geldt dat als u geabonneerd bent op Photoshop op iPad, u toegang tot Adobe Fresco op elk willekeurig platform.Met clouddocumenten kunt u ook naadloos werken in Photoshop op desktop, Photoshop op iPad en Fresco.

Ja, livestreaming is beschikbaar in Fresco. Zie Livestreamen vanuit Fresco voor meer informatie over livestreamen.

U kunt uw illustratie exporteren naar Dropbox of een andere cloudopslagservice met de optie voor Publiceren en exporteren of de optie Snel exporteren in de rechterbovenhoek van uw Adobe Fresco-werkruimte.

Als u het startersabonnement van Adobe Fresco hebt, neemt u een betaald abonnement voor meer opslag. Als u een betaald abonnement hebt en geen opslagruimte meer hebt, kunt u meer opslagruimte kopen. Zie Uw cloudopslag upgraden voor meer informatie.

Dit probleem kan optreden als u onvoldoende rechten hebt voor de cachemap van Creative Cloud-bibliotheken. Zie Geen toegang tot geïmporteerde penselen in Fresco voor meer informatie en een tijdelijke oplossing.

Dit probleem treedt op wanneer u de penseelinstellingen wijzigt op Windows-apparaten die een grafische kaart van GeForce Experience gebruiken. Zie Adobe Fresco crasht op Windows-apparaten voor meer informatie en een tijdelijke oplossing.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID (uw e-mailadres) en -wachtwoord. Klik op het tabblad Wachtwoord en beveiliging en wijzig uw wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Adobe-proefversie of -abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.