Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik DPS downloaden en installeren?

Als u de volledige set DPS-tools (Digital Publishing Suite) wilt installeren, kiest u Help > Updates in InDesign. Raadpleeg DPS-tools installeren voor meer informatie, zoals koppelingen voor directe downloads en hulp bij veel voorkomende installatieproblemen.

Waarom wordt DPS niet geïnstalleerd?

Raadpleeg DPS-tools installeren voor   hulp bij veel voorkomende installatieproblemen.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Algemene vragen

Waarom wordt het deelvenster Folio Builder niet weergegeven in de meest recente versie van InDesign?

Het deelvenster Folio Builder is niet beschikbaar in InDesign CC 2015 of hoger. Zie het blogbericht DPS en InDesign CC 2015 en het artikel DPS-tools installeren.

Kan ik hulp krijgen bij problemen met Folio Builder?

Zie Problemen met Folio Builder oplossen voor het oplossen van veelvoorkomende fouten met Folio Builder.

Hoe kan ik een voorvertoning zien van folio's op een apparaat?

Eerst installeert u de viewer op uw apparaat. Zoek naar 'content viewer' in de store van uw apparaat. Zie Een voorvertoning weergeven van folio's en artikelen voor meer informatie.

Waarom kan ik geen voorvertoning van inhoud weergeven met behulp van de desktopviewer?

De Adobe Content Viewer voor Desktop wordt niet meer ondersteund. Gebruik in plaats daarvan de app Adobe Content Viewer om een voorvertoning weer te geven van inhoud van een mobiel apparaat. Zie DPS-tools installeren.

Waar kan ik meer technische informatie vinden?

Ga naar Digital Publishing Suite Developer Center voor een reeks tools en informatiematerialen. U kunt in Help bij Digital Publishing Suite informatie vinden over hoe u kunt beginnen en hoe u bepaalde procedures uitvoert.