Tips voor het oplossen van problemen en Help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Acrobat downloaden en installeren?

U kunt Acrobat rechtstreeks downloaden vanaf de Acrobat-website. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Voor installatie-instructies raadpleegt u Een Adobe Acrobat DC-abonnement downloaden en installeren.

Waarom wordt Acrobat niet gedownload?

Leer meer over downloadproblemen oplossen voor Acrobat.

Kan ik een proefexemplaar van Acrobat downloaden?

Ja! Een proefversie van Acrobat downloaden vanaf de Acrobat-website. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Voor gedetailleerde instructies zie De proefversie van Adobe Acrobat Pro DC downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Acrobat op een andere computer installeren?

U kunt Acrobat op maximaal twee computers installeren. Als u het op een derde computer wilt installeren, moet u het eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kies Help > Aanmelden/Afmelden. Zie Adobe-producten activeren en deactiveren voor meer informatie.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

PDF-problemen

Ik heb zojuist een upgrade uitgevoerd. Waar zijn alle opdrachten?

Maak kennis met de Acrobat DC-interface. Leer hoe u het juiste gereedschap kunt vinden en vrijwel elke taak kunt voltooien met uw pdf's met behulp van het Acrobat Gereedschapscentrum.

Waarom wordt mijn PDF-bestand niet afgedrukt?

Volg de stappen in dit artikel voor het oplossen van afdrukproblemen bij PDF-bestanden.

Waarom kan ik mijn PDF-bestand niet openen?

Er zijn veel factoren waardoor een PDF-bestand niet kan worden geopend. Om de hoofdoorzaak van dit probleem op te sporen leest u Kan PDF-bestand niet openen.

Waarom kan ik een PDF-bestand niet op het web bekijken?

Voor het oplossen van de meest voorkomende weergaveproblemen met PDF-bestanden volgt u de stappen in Problemen met het weergeven van PDF-bestanden op het web oplossen.

Waarom worden PDF-bestanden niet goed op het web weergegeven?

Veel webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Safari, maken nu gebruik van hun eigen PDF-viewer in plaats van de Adobe PDF-invoegtoepassing. Voor de beste resultaten configureert u uw browser voor gebruik van de Adobe PDF-invoegtoepassing om PDF-bestanden online te openen.

Veelvoorkomende problemen

Wat wordt geleverd met Document Cloud?

Document Cloud bestaat uit Acrobat en Adobe Sign, evenals mobiele en webapps. Met de mobiele app van Acrobat Reader kunt u PDF-documenten rechtstreeks op uw telefoon of tablet maken, bewerken, opmerkingen toevoegen en ondertekenen. En met de webapps van Document Cloud kunt u met PDF-bestanden werken en elektronische handtekeningen beheren vanuit een browser op elke computer. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Document Cloud voor meer details.

Waar zijn mijn bestanden?

Kies Home > Document Cloud in Acrobat of Reader. U kunt uw bestanden ook op het web oproepen en gebruikmaken van andere Document Cloud-gereedschappen. Ga naar https://documents.adobe.com. Meld u aan met uw Adobe ID (meestal uw e-mailadres) en uw wachtwoord.Lees Waar zijn mijn bestanden? voor meer informatie.

Kan ik Acrobat gebruiken op het web?

Op de Document Cloud-website krijgt u toegang tot vele favoriete Acrobat-gereedschappen op het web. Maak, organiseer, deel en bewaar uw PDF-bestanden.Kom meer te weten in de tutorial Online met PDF-bestanden werken.

Hoe kan ik een bestand voor handtekeningen verzenden?

Aan de slag met Adobe Sign. Configureer uw gebruikersaccount en kom te weten op welke manieren u documenten kunt versturen voor handtekeningen.

Kan ik een gescande pagina bewerken of naar MS Word exporteren?

Kom te weten hoe u in één stap een gescand document naar een bewerkbaar PDF-bestand converteert.Met het webgereedschap PDF exporteren kunt u een gescand PDF-document rechtstreeks naar een Word-, Excel- of RTF-bestand exporteren. Zie OCR gebruiken in Adobe PDF exporteren.